Hoofdcontent

Netwerkbijeenkomst Gezonde Leefstijl Akkoord

Op dinsdag 9 mei organiseert het Gezonde Leefstijl Akkoord een netwerkbijeenkomst. Met het thema “Gezondheid raakt ons allemaal” willen we cultuuraanbieders, beweegaanbieders, organisaties uit zorg, onderwijs en welzijn inspireren dat gezondheid alle beleidsterreinen raakt. John Dierx is deze avond te gast en zal een bijdrage leveren. Het tweede gedeelte van deze avond staat in het teken van de start van het Jeugd Sport en Cultuurfonds en het Volwassenfonds.

 

Thema:   "Gezondheid raakt ons allemaal"
Datum:    9 mei 2023
Tijd:         19.30 - 21.30 uur
Locatie:   De Meerwaarde, Rietberglaan 6, 3771 RD Barneveld

 

“Gezondheid raakt ons allemaal” 

John Dierx is bioloog, (gedrag)wetenschapper en lector ‘Gelijke Kansen op Gezonde Keuzes’ met als kern (intrinsieke) gedragsverandering vanuit positieve gezondheid. Gezondheid raakt ons allemaal! Een krachtige samenwerking tussen zorg, onderwijs, sport en welzijn is een voorwaarde voor gedragsverandering. Positieve Gezondheid biedt daar waardevolle handvatten voor. John is gepassioneerd en een veel gevraagd spreker over tal van onderwerpen rondom gezondheid en leefstijl. Tijdens de netwerkbijeenkomst zal hij speken over preventie en de brug maken met het Jeugd Sport & Cultuurfonds en het Volwassenfonds is snel gemaakt. Door de inzet van deze fondsen is het mogelijk dat inwoners met minder besteedbaar inkomen deel kunnen nemen aan het aanbod sport en cultuur in de gemeente Barneveld. Het belooft een muzikale, interactieve en inspirerende avond te worden. De muzikale invulling zal verzorgd worden door sing-song writer Marise den Bakker.

 

Ter informatie:

De gemeente Barneveld is de 1e gemeente is waarbij men tegelijkertijd op 9 mei 2023 start met het Jeugd Sport & Cultuurfonds en het Volwassenfonds. 

 

Via deze weg bent u van harte uitgenodigd en vriendelijk het verzoek de uitnodiging te delen binnen het netwerk. Opgeven kan hier.