Hoofdcontent

Inspiratiesessie ''Gezonde (sport) omgeving''

25 oktober

De bijeenkomst “inspiratie gezonde sportomgeving” in Voorthuizen van woensdag 25 oktober.

 

Het is belangrijk dat mensen zich kunnen bewegen in een gezonde omgeving. Sporten en/of bewegen speelt namelijk een bijzondere rol bij het stimuleren en activeren van een gezonde leefstijl. Bewegen leidt tot een toename van fitheid, dus waarom niet een prettige gezonde plek creëren waar mensen graag komen, waar gezond gedrag de norm is en waar jongeren geen ongezond gedrag leren?

Het Gezonde Leefstijl Akkoord gemeente Barneveld heeft als doel dat inwoners van de gemeente Barneveld een gezondere keuzes maken in 2040, vooral op het gebied van roken, overgewicht en alcohol. Wij helpen, stimuleren én motiveren, voldoende te bewegen, niet te roken, met mate te drinken en een betekenisvol sociaal leven te leiden. Wij kunnen hen wel informeren en werken aan een veilige, gezonde woon- en leefomgeving. 

 

Hoe werken we samen aan deze gezonde omgeving en wat is daarvoor nodig? 

Samen met de verenigingen VVOP, SDS Voorthuizen en CKV Spirit kijken we uit naar een inspireerde bijeenkomst, eenieder is van harte welkom! Naast sport en beweegaanbieders is deze avond ook zeer geschikt voor partners uit zorg, cultuur en welzijn.

 

We zijn te gast bij Ontmoetingscentrum De Eng in Voorthuizen op woensdag 25 oktober. De avond begint om 19.30 uur.

Opgeven via jacco@stichtingconnect.nl