Hoofdcontent

IK PAS 2024

IK PAS 2024

"Wanneer zet jij je alcoholgebruik op pauze?”

IkPas-campagne “Dry January 2024” gaat in de gemeente Barneveld van start!
Als onderdeel van de landelijke IkPas-beweging lanceert het Gezonde Leefstijl Akkoord Barneveld de vernieuwde campagne voor 2024 in de gemeente Barneveld; de campagne “Dry January'. Aan het begin van het nieuwe jaar worden goede voornemens werkelijkheid en is dus hét moment om te starten met een alcoholpauze. Of het nu gaat om een uitdagend moment in de sportschool, een ochtend fit en vitaal opstaan, of tijdens een belangrijke levensgebeurtenis, iedereen ervaart zo’n moment waarbij een alcoholpauze gezondheidswinst kan opleveren. Dit jaar draait dus alles om de vraag: "Wanneer zet jij je alcoholgebruik op pauze?"

Connect steunt de campagne Dry January van Ikpas.  Jacco Peelen “Bewust kiezen voor een tijdelijke alcholpauze of het bewust kiezen voor een gezond alternatief draagt positief bij aan gezondheidswinst” en daarmee willen we onze samenwerkingspartners en inwoners  inspireren om hierbij aan mee te doen. 

Inzicht en Bewustwording 
De campagne richt zich op het vergroten van het bewustzijn rondom het eigen alcoholgebruik. Het Gezonde Leefstijl Akkoord Barneveld en IkPas zetten in om inwoners in de gemeente Barneveld aan te moedigen om bewustere keuzes te maken over hun drankgebruik.

Toegang tot Ondersteuning van IkPas 
Deelname aan IkPas betekent toegang tot een breed scala aan online hulpmiddelen en ondersteuning. Deelnemers ontvangen waardevolle tips, motiverende artikelen, gezonde recepten en badges voor hun prestaties. Dit alles is ontworpen om mensen te helpen en het volhouden van hun goede voornemen.

‘Sluit Je Aan bij de Beweging’
Wil je de uitdaging aangaan en ontdekken of je jouw alcoholgebruik op pauze kunt zetten? Meld je dan nu aan op https://ikpas.nl/barneveld/. Je kunt meedoen als individu of samen met familie, vrienden of collega's. Het samen aanpakken van deze uitdaging maakt het niet alleen leuker, maar verhoogt ook de kans op succes!

 

Voor vragen en/of opmerkingen neem dan contact op met de coördinator Gezonde Leefstijl Akkoord – Jacco Peelen te bereiken via jacco@stichtingconnect.nl