Hoofdcontent

Ondersteuning voor aanbieders / inwoners

De gemeente Barneveld kent een grote diversiteit aan verenigingen en/of organisaties waar je sport, bewegen en cultuur kunt beoefenen. Om deze organisaties zo goed mogelijk te begeleiden, werken er bij Connect professionele ondersteuners op het gebied van sport, bewegen en cultuur.
Zo is er een Cultuurcoach participatie en een Verenigingsondersteuner. Lees hieronder wat zij voor jou persoonlijk kunnen betekenen.

Cultuurcoach participatie   Verenigingsondersteuner

Voorbeelden van financiële ondersteuning
Binnen de gemeente Barneveld zijn er verschillende subsidies om projecten financieel te ondersteunen. Wil je als organisatie een nieuwe doelgroep aan het bewegen krijgen, wil je een gaaf evenement organiseren óf heb je een mooi idee om cultuur als verbindende factor in te zetten? Bekijk hieronder de mogelijkheden voor ondersteuning. Mocht je vragen hebben, onze Cultuurcoach participatie en Verenigingsondersteuner helpen je graag verder.
Maatschappelijk Sportfonds   Maatschappelijk Cultuurfonds

Andere ondersteuning
Is deelname aan sport, bewegen en/of culturele aanbod op dit moment in je leven financieel even niet mogelijk helaas? Geen probleem! Want ook hiervoor kent de gemeente Barneveld ondersteuning. Bekijk de voorwaarden hieronder.

Lokaal Sport en Beweegakkoord  Minimaregelingen aanvragen   Jeugdfonds Sport & Cultuur   Volwassenfonds Sport & Cultuur   Oekraïne Participatiefonds   

Mocht je nog vragen hebben, aarzel dan niet en neem contact met ons op