Hoofdcontent

De kerngroep van het Sport- en Beweegakkoord

De kerngroep van het Sport- en Beweegakkoord bestaat uit drie verschillende ambassadeurs uit het maatschappelijk veld, vertegenwoordiging vanuit de gemeente Barneveld en wordt voorgezeten door vertegenwoordiging vanuit Connect. Hieronder maak je kennis met een deel van de kerngroep. De kerngroep besluit over de toekenning van de financiële middelen van het Sport- en Beweegakkoord.
Contact met dit kernteam? Dit is mogelijk via: sportakkoord@barneveld.nl

 

Oproep aan onderwijskrachten

Wij missen nog altijd een kerngroeplid uit de sector onderwijs…

Werkzaam binnen het onderwijs én affiniteit met sport en bewegen? Wacht niet langer en neem vandaag nog contact met ons op via sportakkoord@barneveld.nl . Graag laten we zien en horen hoe fijn het is om te participeren in deze ambitieuze en actieve kerngroep! 

 

Maakt kennis met de kerngroep van het Sport- en Beweegakkoord:

Mijn naam is Erik de Kruijff.  Ik ben al ruim 10 jaar werkzaam bij BDU Media. Op dit moment op de afdeling Operations. Sinds midden oktober ben ik deze baan gaan combineren met een baan bij de gemeente Barneveld als Accountmanager Dorps- en Buurthuizen. Tevens heb ik mijn afstudeerstage volbracht bij de gemeente Barneveld met als thema Trends en Ontwikkelingen op het gebied van Sport en Bewegen.
Ik ben geboren en getogen in Barneveld en mijn hele leven al lid van voetbalvereniging SDV Barneveld. In de loop der jaren heb ik verschillende functies gehad binnen de vereniging gehad. Omdat ik bekend ben met het verenigingsleven en ondertussen een aardig netwerk heb opgebouwd denk ik goed te weten wat er speelt en waar er kansen liggen.
Veel verenigingen weten vaak niet welke mogelijkheden er liggen op gebied van expertise en steun van andere partijen. Dit sport- en beweegakkoord kan daar zeker aan bijdragen.

 

Mijn naam is Petra van den Brink Leusink. Als geboren en getogen Barnevelder ben ik er trots op dat ik namens zorgorganisatie Norschoten heb meegewerkt aan het sport en beweegakkoord van de gemeente Barneveld. Sinds de oprichting van Norschoten ben ik werkzaam geweest als fysiotherapeut op de revalidatie afdeling en heb ik veel te maken met kwetsbare mensen die de draad van het leven weer op willen pakken en willen participeren in de maatschappij. Daar hoort sporten en bewegen natuurlijk ook bij.  Sinds 2014 ben ik manager van de paramedische dienst bij Norschoten en heb ik veel te maken met verschillende projecten en behandelaren die zich bezig houden met innovaties en ontwikkelingen op gebied van bewegen en mobiliteit. Het sport en beweegakkoord heeft ervoor gezorgd dat er extra aandacht is voor kwetsbare groepen. Er wordt gekeken wat er nodig om mensen die rolstoel afhankelijk zijn toch deel te kunnen laten nemen aan beweegactiviteiten. Maar denk ook aan mensen met niet zichtbaar letsel zoals hersenletsel of ernstige vormen van autisme. Voor hen is het niet vanzelfsprekend om je even aan te melden bij een sportclub of een voetbal of volleybalteam omdat je net even iets andere begeleiding nodig hebt. Als ambassadeur van dit sport en beweegakkoord wil ik mij inzetten voor sport en bewegen voor kwetsbare groepen. Ik hoop samen met de andere ambassadeurs, sport en bewegen voor iedereen in de gemeente Barneveld mogelijk te maken.

 

Mijn naam is Joop Kols 70+er en woon in Barneveld.

Sinds 2016 gepensioneerd.

Heb daarvoor fulltime bij de Knvb gewerkt als project medewerker in diverse disciplines, grotendeels bij de Voetbal Academie en als Knvb docent. Heb bij de knvb diverse functies gehad. Ook buitenlandse projecten  waarbij ik o.a. trainers- en Life Skills opleidingen gaf. 

Vanaf 2016 word ik ingehuurd door 5 organisaties. Na de Corona periode werk

Ik hoofdzakelijk voor het Nationaal Ouderen Fonds, waar ik voornamelijk mij bezig hou met diverse 55+ OldStars Sporten en Meesterwerken (muziek & cultuur)en als Knvb docent tbv trainers opleidingen. 

Vindt er erg leuk om een bijdrage te leveren aan het Sport- en Beweegakkoord binnen de gemeente Barneveld.