Hoofdcontent

Cultuureducatie Barneveld

Welkom op de website van Cultuureducatie Barneveld
Creativiteit, oplossingen bedenken, samenwerken en ideeën uitwisselen. De samenleving en de arbeidsmarkt vragen steeds vaker om die vaardigheden. Deze vaardigheden worden actief ontwikkeld door cultuureducatie. Daarom wil de gemeente Barneveld zoveel mogelijk kinderen al tijdens hun basisschooltijd kennis laten maken met cultuur. Scholen, culturele aanbieders en de gemeente werken actief samen om cultuur aan kinderen aan te kunnen bieden.

Aanbod onderwijs
Via deze website heeft u als basisschool toegang tot het cultuurmenu. U vindt achter de button ‘Aanbod onderwijs’ een uitgebreid cultuuraanbod binnen thema’s als dans, drama/theater, muziek, schrijven/literatuur, erfgoed en film & fotografie. Alle aangeboden workshops en lessen worden gegeven door vakkundige docenten. Zij werken bij lokale culturele instellingen en organisaties of zijn zelfstandig professional. Bekijk het cultuuraanbod of log als school meteen in om workshops of lessen te reserveren. Het cultuuraanbod op de website is in ontwikkeling en kan nog worden uitgebreid of vernieuwd.

Cursussen vrije tijd
Daarnaast is er ook een speciale button voor ‘Cursussen vrije tijd’ met een ruime selectie van cursussen die kinderen, jongeren en volwassenen in hun vrije tijd kunnen volgen. Daarbij brengt een link u direct op de website van de aanbieder voor meer informatie over de geselecteerde cursus.

Meer informatie
Wilt u meer weten over het cultuurmenu? Heeft u vragen of ideeën? Wilt u als culturele aanbieder een bijdrage leveren aan cultuureducatie? Neem dan contact op met Gert Bomhof, Cultuurcoach Educatie.

Telefoon:       06 1532 8986
E-mail:           cultuureducatie@barneveld.nl