Hoofdcontent

Cultuurcoach participatie

De Cultuurcoach participatie brengt vraag en aanbod handig samen op het gebied van kunst en cultuur. Kunst en cultuur moet voor iedereen bereikbaar zijn, dus ook voor jou. Sterker nog: juist ook voor jou, want het verbindt! Zou je graag iets willen met kunst en cultuur, maar weet je nog niet precies hoe en wat? Neem dan gerust contact op met Cultuurcoach participatie Astrid Krause. Astrid gaat graag met je in gesprek en samen met jou opzoek naar jouw interesses en passie. Wat past helemaal bij jou en waar word je blij van? En een ding is zeker; binnen het grote aanbod is er altijd wel een passende aanbieder te vinden!

Vind je het best spannend om alleen naar een les toe te gaan, dan begeleiden we je toch gewoon naar je eerste les. Wil jij jouw talent ontdekken? Bel of mail gerust.


De Cultuurcoach participatie kan je ook helpen als je ‘n mooi of origineel idee hebt voor je vereniging of club, maar niet helemaal weet hoe je dit concreet kunt maken. Er zijn bijvoorbeeld interessante, lokale fondsen die een goed idee graag op weg helpen met een donatie!

 

Ben je cultuuraanbieder en heb je vragen over cultuureducatie en cmk3 programma’s? Neem dan ook contact op met de Cultuurcoach participatie!

 

Wist je dat wij als gemeente ook een eigen Maatschappelijk Cultuurfonds hebben? De Cultuurcoach participatie vertelt je er graag veel meer over.