Hoofdcontent

Aanbod scholen

Voor de scholen in de gemeente Barneveld zijn er verschillende mogelijkheden op het gebied van sport, cultuur en preventielessen. Wij willen graag álle kinderen binnen de gemeente Barneveld in aanraking laten komen met de verschillende vormen van sport, bewegen, gezonde leefstijl en het culturele aanbod dat lokaal en regionaal beschikbaar is. Hiermee kan de leerkracht in het onderwijs de leerlingen nog meer kansen bieden en voldoende bagage meegeven voor een rijke toekomst. Maar welke keuzes kun je daarin maken? 

 

De cultuurcoach educatie ondersteunt de scholen bij hun cultuuronderwijs. We weten uit ervaring hoeveel plezier cultuur de kinderen, leerkrachten en hun ouders biedt. Wij adviseren, delen kennis en bieden trainingen zodat scholen hun eigen cultuurbeleid kunnen ontwikkelen en bijbehorend aanbod kunnen kiezen. Een overzicht van dit mooie cultuuraanbod is te vinden op de website van Cultuureducatie Barneveld.

 

Bij vragen kun je mailen naar onze cultuurcoach educatie Hadassa Wynia of Rië Tobori.

 

Ook op het gebied van sport kunnen wij je ondersteunen! 

Heeft jouw school de ‘sport menu’ kaart nog niet ontvangen? Mail dan naar  Philip Maat voor meer informatie. 

Voor het aanbod aan preventielessen over actuele thema’s verwijzen wij je door naar onze samenwerkingspartner Centrum Jeugd en Gezin (CJG)